Satul Verde Asociatie Non-Profit

Satul Verde
Salvarea peisajului traditional pentru dezvoltare rurala durabila

 

 

 

 

În perioada 24-28 Aprilie 2014 doi membri ai Asociației “Satul verde” au participt la proiectul de mobilitate “Saving traditional landscapes for sustainable rural development” desfășurat în Islanda la  organizația Náttúrustofa Vestfjarða, Selfoss .  Proiectul a vizat identificarea unor idei de proiecte în cadrul Fondului ONG. Au fost vizitate și alte instituții precum Muzeul tehnicii populare din Eyrarbakki ( Byggðasafn Árnesinga Eyrarbakka), Muzeul tehnicii populare din Skogar și Universitatea de științe agricole din Hveragerði (Landbúnaðarháskóli íslands að Reykjum).

Au fost purtate discuții despre  Fondul ONG și componentele acestuia, identificându-se idei de proiecte pentru domeniile “Protecția mediului și schimbări climatice” și  “ Inegalități sociale, sărăcie și excluziune”. În timpul vizitei s-a lucrat la pregătirea unei aplicații în cadrul Fondului ONG, componenta “Dezvoltare durabilă”,  urmând să se depună un proiect la următorul apel de proiecte.

Mai multe detalii despre vizită aici.

Proiect realizat cu sprijinul financiar al  Fondului ONG în România, program finanţat de  Granturile SEE şi administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile”.    

Comments are closed.